Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ...!!! 42 ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΛΗΡΙΚΟΙ ΤΗΣ "ΑΛΒΑΝΙΑΣ" ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΓΡΦΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΩΝ ΤΗΣ "ΕΡΥΘΡΟΜΑΥΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ"



 42 Ορθόδοξοι κληρικοί της Αρχιεπισκοπής των Τιράνων αντέδρασαν με μια κοινή δήλωση για τις συκοφαντίες που εκτοξεύονται το τελευταίο διάστημα κατά του αρχιεπίσκοπου Αναστασίου.

Η αντίδραση τους αυτή έρχεται ως απάντηση στις προκλητικές δηλώσεις της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας κατά του Αρχιεπισκόπου καθώς και για τα αποτελέσματα της απογραφής που παρουσιάζει τους Ορθοδόξους στην τρίτη θέση από την άποψη της θρησκείας στη χώρα.

Στην κοινή τους δήλωση οι κληρικοί τονίζουν πως ο Αναστάσιος δεν φοβάται τον θάνατο, αφήνοντας να εννοηθεί πως κάποιοι έχουν απειλήσει τη ζωή του.

Στην δήλωση τους μεταξύ άλλων αναφέρεται πως οι αντιδράσεις κατά του Γιανουλάτου είναι συκοφαντίες μιας αρρωστημένης φαντασίας, επισημαίνοντας πως ο Αρχιεπίσκοπος Αναστάσιος ήταν πάντα κοντά στους ανθρώπους ανεξαρτήτου πίστεως, βοηθώντας τους σε δύσκολες καταστάσεις.

Ενώ παράλληλα τονίζουν πως είναι άξιος της τιμητικής «εντολής του Σκεντέρμπεη» που του δόθηκε από τον Πρόεδρος της Αλβανίας καθώς έχει συμβάλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου